JAMU MADURA SUMBER MADU NAAR AFRIKA!, ERVAREN HET VERZENDEN VAN PAKKETTEN BUITENLAND VIA EMS, DHL, FED EX, VRACHTSCHEPEN..
 

FIND ME IN OTHER LANGUAGE BELOW :



TONGKAT ASLI MADURA ( TAM ) / TONGKAT NIKMAT MADURA


TongkatasliMadura is vervaardigd aan de behoeften van vrouwen / moeders die willen een fysieke en geestelijke blijdschap, vooral aan de behoeften van de maatschappij te ontmoeten en genieten van een relatie met een man / man te ontmoeten, Rod werd gemengd / gemengd gebaseerd op traditionele recepten die zijn gedaan door onze voorouders eeuwen geleden. Beveiligde geen bijwerkingen en kan het verlangen van vrouwen / moeders die zal voldoen aan de relatie te houden heeft seks met mannen / mannen favoriet.LEES MEER (more)...........

Selasa, 10 Agustus 2010

VOORWAARDEN WORD AGENT:

1. Stuur uw gegevens en volledige adres naar e-mail ons cv.syara@gmail.com, Dus als een van uw lokale klanten, zullen we overschakelen op die van u die er mee overweg.

2. Minimum Groothandel aankoop van 20 stuks voor elk type van kruiden (per item), op geneesmiddelen die geschikt zijn voor de markt in uw omgeving.

3. Voordelen van een agent die in ons bedrijf, geen enkele bepaling voor de aankoop van een grote storting bij het begin.

4. Bij aankoop van bepaalde soorten produkten (TONGKATMADURA) in grote aantallen min. 50 zal gratis verzending voor ons gebied met uitzondering van Sumatra Aceh, het geheel van Java en Kalimantan zijn.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar